H2

Personeel en organisatie


Actuele, gedetailleerde personeelsgegevens én ondersteunende informatie binnen handbereik.

Personeel & Organisatie biedt actuele, gedetailleerde personeelsgegevens én ondersteunende informatie m.b.t. personeelskosten, ziekteverzuim, tussentijdse beoordelingen en training/coaching. U kunt de taakverdeling in de organisatie in de gaten houden, nieuwe taken en opdrachten toewijzen en de gehele workflow volgen. Medewerkers kunnen verzoeken voor vrije dagen en vergoeding van onkosten online indienen. Ook de communicatie rond sollicitaties kan eenvoudig binnen deze module plaatsvinden.

Statistieken met leeftijdsopbouw en verloop- en beoordelingsinformatie geven een beeld van de status en veranderingen van de organisatie. In organisatiediagrammen is direct te zien welke personen op welk niveau op welke afdelingen werken. Ook is snel informatie op te vragen over soorten en duur van dienstverbanden.

Voffice biedt tevens zicht op de opbouw van het (ziekte)verzuim. Zo zijn vroegtijdig trends te signaleren en kan er pro-actief worden gehandeld. Een automatische signaleringsfunctie voor medewerkers die hun uren niet accuraat of te laat hebben ingevoerd, is eveneens beschikbaar. Ook het registreren en beheren van collectieve én individuele arbeidsvoorwaarden is met Voffice zeer eenvoudig. Deze voorwaarden zijn direct te verwerken in de koppeling met de salarisadministratie. Minder administratieve handelingen, minder risico op fouten.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!